ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση & κινηματογράφιση γάμων, βαπτίσεων, δεξιώσεων και επαγγελματικών χώρων.
Σχεδιάζουμε και διευθετούμε ψηφιακά και αναλογικά άλμπουμ.

Social Event Coverage - Service M Theol Photography

Κάλυψη Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση γάμων, βαπτίσεων, δεξιώσεων. Σας βοηθάμε να κρατήσετε τις ξεχωριστές στιγμές ζωντανές στο χρόνο. Πάντα με ποιότητα, έμφαση στη λεπτομέρεια και προσαρμοσμένη στις δικές σας επιθυμίες. Πλήρης κάλυψη, σε κάθε χώρο και περιβάλλον.

Pre Wedding Photography - Service M Theol Photography

Pre Wedding

Στο Pre-Wedding shooting ο φωτογράφος αποκτά μια άνεση με το ζευγάρι με στόχο την καλύτερη συνεργασία τους τη μέρα της τελετής. Έτσι αποκτάται η ιδανική χημεία που θα οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, δίνεται η ευκαιρία για πολύ όμορφες φωτογραφίες που συμπληρώνουν το ψηφιακό άλμπουμ ενώ παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας βιβλίου ευχών.

Wedding Next Day Photography - Service M Theol Photography

Wedding Next Day

Το Next Day shooting είναι πλέον σημαντικό και σχεδόν απαραίτητο για την ολοκλήρωση του γαμήλιου άλμπουμ. Δημιουργούνται εξαιρετικές φωτογραφίες με επίκεντρο το ζευγάρι, χωρίς το άγχος της τελετής, σε προσεκτικά επιλεγμένες​ τοποθεσίες με ιδιαίτερες τεχνικές φωτογραφίας και καλλιτεχνική ματιά που συμπληρώνουν το τέλειο παζλ κάλυψης ενός γάμου.

Φωτογράφησης Επιχειρήσεις - Υπηρεσίες M Theol Photography

Φωτογράφιση Επαγγελματικών Χώρων

Εμπιστευθείτε μας για την φωτογράφιση της επιχείρησής σας. Με εφόδιο την εμπειρία μας στη φωτογράφιση Εστιατορίων και Ξενοδοχείων για διαφημιστικούς σκοπούς, για κατασκευή φυλλαδίων και αφισών, σας υποσχόμαστε να αναδείξουμε πλήρως το χώρο σας και να σας παράσχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Βίντεο

Σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, ειδικούς στην λήψη και επεξεργασία βίντεο, καλύπτουμε κάθε σας επιθυμία. Επίσης σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο, μέσα από την δημιουργία προωθητικών βίντεο κλιπ.

Digital and Analog Photo Albums - Service M Theol Photography

Δημιουργία & Σχεδίαση Άλμπουμ

Ετοιμάζουμε για εσάς την σχεδίαση και εκτύπωση ψηφιακών και αναλογικών άλμπουμ με φωτογραφίες της επιλογής σας και την διευθέτηση εκτύπωσης τους σε εξαιρετική ποιότητα.